De Jong Koeriers

de Jong Koeriers © Alle rechten voorbehouden

Postbus Service

Voor vele vaste klanten van ons verzorgen we de postbussen. We zorgen ervoor dat onze klanten de post uit de postbussen netjes bezorgd krijgen en overdag halen we de post van onze klanten op om naar de distributiepunten te brengen. Op deze manier hoeft onze klant er niet over in te zitten dat de post vergeten word en heeft het personeel tijd voor andere belangrijkere dingen.

Dit is als service begonnen voor een kleine groep vaste klanten maar ondertussen uitgegroeid tot een service voor vele klanten.

Op deze manier hoeft de klant zich niet druk te maken over mailings en grote postpakketten. Deze worden door onze chauffeurs moeiteloos meegenomen en verantwoord bezorgd.

 

Pakket/Snel Service

Voor binnenlandse en Europese spoed- en (tijd)kritische zendingen beschikken wij over een uitgebreid eigen wagenpark met ervaren, speciaal getrainde en gescreende chauffeurs.

Wij zorgen er voor dat uw pakket op tijd op de plaats van bestemming komt op de van te voren afgesproken prijs zonder verassingen.

Dus geen stopprijzen, 1e kwartier prijzen en dat soort onzin.

U belt ons voor de prijs en wij zorgen ervoor dat uw pakket / pallet(s) op het afgesproken tijdstip en op de afgesproken plaats bezorgd wordt. Ook beschikken we over op en overslag voor u goederen. Mocht het nodig zijn dan kunnen we ook op een voor u geschikt moment halen en op een later tijdstip leveren zonder dat u zich erom hoeft te bekommeren. Onze vele klanten zijn daarover zeer tevreden omdat er geen verassingen zijn. Dit is één van de redenen van ons succes.